Kryssning med Jossan!

I tisdags fyllde en av mina bästa vänner år, nämligen Josefin! Jag följde då med henne och hennes familj på kryssning och det var grymt mysigt och kul.
 
Såklart så gick vi runt i taxfree i typ 70 år innan vi bestämde oss för vad vi ville köpa. Jag köpte en parfym och en påse M&Ms (det går inte att inte köpa godis i taxfree). Jag har alltid största beslutsångesten när jag ska handla i taxfree för man vill ju göra värsta kapen så man måste tänka efter noga hur man spenderar sina pengar där, haha...
 
Men ja, det var en lyckad resa och i baren beställde jag en Appletini som var sjukt god!
 
 

The Times They Are A-Changin'

Idag har jag rensat ogräs här hemma, och sedan träffat härliga människor och haft riktigt roligt en stund. Men jag skriver inte det här inlägget för att bara berätta detta, utan jag tänkte dela med mig av en låt jag tycker mycket om. Många har säkert hört den förut. Den heter The Times They Are A-Changin' och sjungs av Bob Dylan. Jag fullkomligt älskar låten.
  

Hultsfredfestivalen 2013

Kom idag hem efter en grym helg fylld med bra musik och fint sällskap. Hultsfredfestivalen 2013 blev jävligt lyckad! Vi såg bl.a. Bastille, Imagine Dragons, Arctic Monkeys, Band Of Horses & Oskar Linnros. Alla var grymt bra live, men bäst var nog Arctic och Oskar, enligt mig. Det var superunderbart att få höra en av mina favoritlåtar, The Funeral av Band Of Horses live också. Mitt mobilminne är numera fullt tack vare alla videos och bilder från festivalen, så det är nog dags att rensa snart.
 
Måste få säga att det här var den perfekta starten på sommarlovet!
 
 
 
 
 
 

Första dagen på sommarlovet

Idag har jag bara sprungit runt och letat efter kläder, och packat resväskan full för imorgon börjar nämligen Hultsfred! Jag är grymt taggad, och är mest pepp på att se ett av mina favoritband - Imagine Dragons
 
Jag var även kreativ idag och tog en gammal jeansjacka som jag aldrig använder, och klippte bort ärmarna på den så att det blev en jeansväst. Är nöjd med resultatet!
 
Btw så är jag typ besatt av Froosh nu för tiden. Det är en smoothie som är gjord på 100 % frukt och finns i massvis med olika smaker. Så nu vet ni det.
 
 
 
 
 
 

Kläder, kläder, kläder & skor

Tjena. Jag tänkte att jag faktiskt skulle börja blogga lite effektivare nu, och inte bara lägga upp massa random foton jag tagit. Faktiskt berätta om min dag, om det hänt nått speciellt, och typ lägga upp lite saker som inspirerar mig, eller som jag vill att alla ni noll läsare ska ta del av.
 
Jag tänkte börja med att lägga upp lite bilder på kläder & skor jag inte skulle ha nått emot att ha i min garderob, efter som jag har gudomligt tråkigt just nu. För övrigt så var det skolavslutning idag, så jag har äntligen sommarlov!